Kapari Hazır Yemek
Kapari Yemek Hakkında
Toplu yemek üretim ve servis sektöründe, çalışmalarını sürdüren KAPARİ HAZIR YEMEK HİZMETLERİ kurulduğu günden bugüne; Yüksek kalite, tüketici menfaatinin korunması, etik değerlere bağlılık ilkelerini benimsemiştir. Ülkemize, müşterilerimize hizmet vermenin getirdiği sorumluluk ve bilinçle, bugüne kadar bağlı olduğumuz ilkeler doğrultusunda, hizmet kalitesini sürekli kılmak, sürekli iyileştirmeyi amaç edinerek müşterilerimize uluslararası standartlarda ürün ve hizmet sunmak amacıyla, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistem ile faaliyetlerimizin her aşamasında hizmet kalitemizi arttırmak adına ve aynı zamanda işimizi; şirket değerlerimize, sahip olduğumuz süreçlere sıkıca sarılarak hem kuruluşumuzun hem de içinde yaşadığımız toplum ve çevrenin uzun vadeli sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak şekilde yönettik ve yönetmeye devam edeceğiz.
Kuruluşumuz ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS 13075 Gıda Maddeleri Taşıma Hizmetleri Standardı, TS 8985 Yemek Fabrikaları ve Toplu Yemek Mutfakları için kurallar standardı, TS 6914 Gıda Maddeleri İmal Eden, Hazırlayan, Depolayan ve Satan Yerler İçin Genel Kurallar, TS 13027 Gıda Üretim ve Satış Yerlerinde Hijyen ve Sanitasyon için Genel Kurallar ve Sürdürülebilir güvenli üretim uygulamalarını yapan toplu yemek hizmeti kuruluşudur.

Yönetim olarak,
- Kalite Yönetim Sistemini uygulayacağımızı,
- Her süreçte sürekli kontrol ile ürünlerimizi koruyacağımızı,
- Sürekli iyileştirme içinde gelişmeye odaklı olacağımızı,
- Müşteri memnuniyetine her zaman en üst seviyede değer vereceğimizi,
- Yasal şartlara uyacağımızı,
- Çevre, İş Sağlığı ve işçi güvenliği, gıda güvenliği ve hijyen bilincinin yaygınlaştırılması için üzerimize düşen her türlü konuda görevlerimizi, yerine getireceğimizi,
- Atıkların kaynağında en aza indirilmesi mümkün olduğunda yeniden kullanılması ve geri dönüştürülmesi, değerlendirilemeyen atıkların uygun yöntemlerle bertaraf edilmesini sağlayacağımızı,
- Enerji, hammadde ve doğal kaynakların verimli kullanılmasını sağlayacağımızı,
- Çevremizin doğanın ve ekolojik dengenin gözetileceğini,
- Çalışanlarımıza değer vererek sağlıklarını her konunun üzerinde tutacağımızı,
- Çalışanlarımızın ve faaliyetlerimizden etkilenecek insanların sağlığına gelebilecek olumsuz etkileri önlemek, kendimizin ve diğer şahısların mal ve mülkiyetine gelebilecek kaza, hasar ve tehlikeleri daha başlangıç aşamasında kontrol etmek için gerekli her türlü korumayı sağlayacağımızı,
- Güvenli gıda gibi konularda ve kendi kontrolünde bulunduğu aşamada; gıdayı korumak için gereken tüm koşulları ve kaynakları sağlamayı,
- Tehlikeleri ortadan kaldırmayı, İSG risklerini azaltmayı, çalışanların ve çalışan temsilcilerinin danışma ve katılımının sağlanmasını
- Toplum sağlığını her zaman koruyacağımızı ve korumak için üzerimize düşen her türlü konuda görevlerimizi, yerine getireceğimizi taahhüt ederiz.